full screen background image

Sa njima nema sreće i ljubavi: 7 osobina koje otkrivaju da je on pravi ženskaroš

€20 free

Uživa dok slama ženska srca, a “glumi” emotivca, hrabrog viteza i nežnog princa. Sa svakom novom “žrtvom” učvršćuju moć i ego, pa u zavođenju postaju zavisnici

To je onaj što trči za svakom suknjom. Izgustiraće brzo i ovu devojku, pa će je odbaciti. Čim osvoji jednu, već mu je na meti druga. Uživa dok slama ženska srca, a pretvara se da je veliki emotivac, hrabri vitez i nežni princ. Nepopravljiva je to “sorta”. Još su naše bake ovako podozrivo govorile o muškarcima koji se nemilice udvaraju ženama. I precizno su skicirale i skenirale njihov profil, savetujući ćerkama i unukama da ih se klone, jer oni donose samo brige i suze.

Žene su im najslabija tačka, a to znači i – vernost. Sa svakom novom “žrtvom” učvršćuju svoju moć i u tome postaju zavisnici. Ali, uprkos prokaženosti da su suštinski nevolja za svaku damu, njihov šarm i te kako ume da zavede. Evropska studija je, na slučaju od 1.000 pripadnica lepšeg pola, pokazala da su večiti osvajači teoretski nepoželjna kategorija, ali u praksi većina dama pada na njih. Na pitanje šta misle o takvim muškarcima, čak 85 posto ispitanica je iskazalo negativno mišljenje, navodeći da su neverni, neiskreni, promiskuitetni, vešti manipulatori i osobe na koje ne mogu da se oslone. S druge strane, 55 odsto njih je priznalo da su u nekom trenutku života bile osvojene, a da nisu ni osetile. Kada su se osvestile, već je bilo kasno. Neki “Kazanova” ih je prevario, slomio im srce i odlepršao dalje. U nove osvajačke pohode.

Na šta su to pale? Kako su postale plen? I, mora li svaka da se opeče ili je moguće otkriti ženskaroša na vreme? Stručnjaci za muško-ženske odnose su se bavili ovim fenomenom i složili da ga je moguće lako prepoznati na osnovu nekoliko manifestacija.

€20 free

# Deluje idealno
Pošto u svakoj ženi vidi metu, potrebna mu je metamorfoza. Dakle, kada odredi cilj, na licu mesta se transformiše u savršenog muškarca, pred kojim nijedna devojka neće moći da ostane ravnodušna. Prirodnost se isključuje, jer ona ne može da sakrije mane, a potrebno je da se naglase vrline, istaknu lepi maniri i vaspitanje. Naročito je važan prvi utisak, posle se detalji u nastupu samo “zatežu”.

# Igra na kartu duhovitosti
Svaki muškarac je svestan koliko su žene slabe na vickavost, a pogotovo ženskaroš kojem je osvajanje potreba ili gotovo obaveza. Zato će biti uporan u nameri da vas zasmeje, čak iako vam tog momenta nije do smeha. Nećete ni trepnuti, a već ćete se smejati njegovim forama. Na ovome uglavnom bazira svoju harizmu.

# Pažljivo sluša dok govorite
Istraživanja pokazuju da ženama teško pada to što ih partneri često ne slušaju i zaboravljaju ono što su ispričale još juče. E tu nastupa ženskaroš koji zna da oči koje gledaju netremice u oči pričalice i ruka podbočena ispod brade, vode pravo do duše. Njega kao sve zanima i kao sve želi da čuje o vama.

# Preteruje sa komplimentima
Dame vole kada ih muškarci hvale, mada to neće uvek da priznaju. I dok se neki momci suzdržavaju u komplimentiranju da ne bi zvučali slatkorečivo ili patetično, ženskaroš ne štedi reči i epitete.

# Smišlja vam nadimke
Već na prvom sastanku skraćuje vaše ime tako da zvuči slađe nego što jeste, na drugom vas zove “ljubavi”, u trećoj poruci ste slatkiš, cica maca… Pokušaće da vas “otopi” na više frontova, a jedan od načina je sladunjavost.

# Odmah planira zajedničku budućnost
Tek ste se upoznali, a on već priča gde bi voleo da vas izvede, koju zemlju ćete zajedno osvojiti, na kojoj plaži se baškariti i šta će vaš sin biti kada poraste.

€20 free

# Na društvenim mrežama ima pretežno ženske prijatelje
Ovaj podatak je svakako alarm da se ne radi o muškarcu na duže staze. Ko zna koliko je među tim “drugaricama” onih koje je već osvojio ili koje osvaja u trenutku dok vama piše da imate najlepši osmeh na svetu.

– Iako ponekad oseća krivicu zbog toga, uspešno je ignoriše i nastavlja da izvrće reči i stvari u svoju korist. To može da se dovede u vezu sa psihopatologijom – navodi autor.

Izvor: novosti.rs

Loading..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *