full screen background image

SAVJETI ZA MLADE, ALI I STARE: Poze u kojima veličina nije bitna

€20 free

Za vođenje ljubavi ne trebaju vam upute, ali poneka smjernica uvijek dobro dođe, posebno ako se radi o muškarcima koji su primjerice iznad ili ispod prosječno obdareni. Želite li doživjeti savršeni seksualni odnos s partnerom isprobajte jednu od ovih poza koje vam predlaže Eros.ba, za ‘velike i male’ ljubavnike.

Najbolja poza za obdarene

Iako veličina u većini slučajeva ne igra ulogu vrlo je važno da se oba partnera osjećaju ugodno i na kraju dožive vrhunac. Jedna od najboljih poza za vrlo obdarene muškarce je kada muškarac leži na boku, a žena okomito od njega, s raširenim nogama te nogama obuhvaća muškarčev torzo. Ova poza, iako neobična, omogućava ženi da kontrolira svog muškarca.

Najbolja poza za ispodprosječne

€20 free

S obzirom da je dokazano da i mali penis može u potpunosti zadovoljiti ženu ono što igra veliku ulogu je tehnika odnosno pokreti i položaj. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira odnosno u kojoj se nalazi iznad žene. Klasičan doggie style s kružnim pokretima ili misionarski položaj u kojem žena drži noge na partnerovim ramenima poze su koje će zadovoljiti svaku ženu.

€20 free

Najbolja poza za one koji ‘žure’

Kako bi doživjela orgazam ženi je potrebno vremena, a ponekad se dogodi da partner to vrijeme nikako ne može dočekati. Poza u kojoj muškarac sjedi na rubu kreveta s nogama na podu, a žena mu sjedi u krilu s nogama oko struka i rukama oko vrata savršen je odabir za oba partnera. U ovakvoj pozi trenje je vrlo slabo pa je prijevremena ejakulacija gotovo sigurno odgođena.

Autor: Dnevno.ba

Loading..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *