full screen background image

VUČIĆ NAKON HISTERIJE S KOSOVOM UZIMA METLU U RUKE: Predsjednik Srbije najavio čistku u Vladi, samo jedan ministar je siguran…

€20 free

Dok se prethodnih dana raspravljalo o Kosovu u Skupštini Srbije, predsjednik države Aleksandar Vučić indirektno je govorio i o smjeni ministara, rekonstrukciji Vlade, kao i ko je američki čovjek u Nemanjinoj 11!

I dok se raspravljalo o situaciji na Kosovu, dijalogu s Prištinom, upadu ROSU na sjever, svima se potkrala veoma zanimljiva diskusija u kojoj je predsjednik Srbije i lider SNS-a otkrio sudbinu ministara u Vladi, navodi portal Espreso.rs.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je tvrdnje poslanika Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića da ministrica Zorana Mihajlović ide po mišljenje u američku ambasadu.

Vučić je negirao Mirčićeve tvrdnje i istakao da nadležne službe rade svoj posao i da bi svako od ministara ko to čini odmah bio smjenjen.

€20 free

“Ne možete raditi za dve države”, rekao je Vučić i dodao da se to ne odnosi samo na SAD, nego i na sve ostale zemlje.

Vučić je naglasio da u Mihajlovićku ima povjerenje, jer ona dobro radi svoj posao, za razliku od nekih drugih ministara, ali da će se to vidjeti u novoj Vladi poslije sljedećih izbora.

Odgovarajući na prijedlog Mirčića da se, u situaciji kad je Srbija ugrožena s raznih strana po pitanju Kosova, formira nova Vlada, Vučić je rekao da će ukoliko premijerka Ana Brnabić predloži rekonstrukciju Vlade, on to podržati.

Iz ovog razgovora može se vidjeti da je jedino Zorana Mihajlović sigurna u svojoj fotelji u nekoj narednoj vladi, ukoliko je naravno bude formirala SNS, dok su ostali ministri na ledu.

€20 free

Izvor: SB

Loading..Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *